Havanais Hvalpe 2019

Bøg´s Canis Marie Curie
Curie 10 uger

Vores glade og aktive Bøg´s Canis Marie Curie (DK05417/2015) er gået i løbetid, og vi forventer at parre 24 august. Hvalpene forventes omkring uge 43, og de vil være klar til deres nye hjem efter jul. Vi vil løbende opdatere om udviklingen under News på siden Velkommen og News.

Curie er en smuk lille champagnefarvede tæve på 6 kg, se billeder Curie Fotoalbum. Curie er fra Minnies kuld i 2015 og hendes far Woody ses under Havanais Hvalpe 2015. Hun er udstillet med excellent flere gange, men vores primære fokus har været træning som vi begge elsker, og hun har været min primære træningshund siden hun var helt ung. Hvis man er nysgerrig ligger der lidt træningsvideoer af Curie på hjemmesiden.

Vi forventer nogle utrolig smukke hvalpe efter to smukke forældre, som vil vokse sig til en størrelse af 6-8 kg. Far Rio er sort med hvid og mor Curie er champagnefarvede med hvidt brydt og blis, så hvalpene vil kunne blive sort, créme, champange med mulighed for sobel og blis/hvidt bryst. Det er svært at spå om, med to så favemæssigt forskellige forædre.

Man kan læse om hvorledes vi har hvalpe under Kennel Bøg´s Canis, og vilkår findes under Køb af hvalp.

Curie er øjenundersøgt u.a. og patellaundersøgt 0/0

Vi har valgt hanhunden Rio

Kalakyrian's Pablo Del Muru DK 12242/2013 f. 11.o7.2013

Rio er far til nogle flotte kuld, og vi glæder os til at se Curie og Rios hvalpe. Han er en maskulin hanhund, og hans gode overskudsagtige temperament minder mig rigtig meget om Curies mor Minnie. Rio og Curie er ikke beslægtet, men jeg ser rigtig meget i Rio og hans aner og afkom, som minder mig om Curies smukke mor, og forventer derfor et smukt og harmonisk kuld.

Jeg takker på forhånd Tina Winkler fra Kennel Kalakyrian for, at få lov at låne hendes flotte hanhund Kalakyrian's Pablo Del Muru. 

Tina beskriver ham som "En herlig gut, altid i gang, har på bedste vis påtaget sig rollen som far og højt elsket medlem af familien. Han er altid sød, kan omgås med alt og alle."

Rio er udstillet med flotte resultater og er Dansk Champion.

Rio er øjenundersøgt u.a. og patellaundersøgt 0/0

Bøg´s Canis Marie Curie
Curies mor Minnie
Curies far Woody DKCH Woody Woodpecker Star of Havanna
Rio DKCH Kalakyrian's Pablo Del Muru
Rios mor Muru FICH DKKLVETCH Jatakabi's Odessa's Pearl
Rios far DKCH Quintano Star of Havanna

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.05 | 12:34

Hej. Tak for god info. Ved I noget om, hvor gammel hunden skal være, før den evt skifter fra sort til havanabrun?

...
14.02 | 14:22

Tak for en meget oplysende of lærerig side.

...
18.09 | 14:55

Tak for din udførlige beskrivelse mht allergi har selv de samme problemer som dig men kan oplyse at en Howavaet kan jeg godt tåle. Da den ikke har dækskel

...
06.08 | 22:07

Nej, der er ikke planer om hvalpe med Aura

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE