Bøg´s Canis Hundetræning

Hundetræning og adfærdsrådgivning

Jeg er tilknyttet Sydkystens Hundeskole, og har hvalpehold, fortsætterhold/aktivering og lydighed for familiehunden og Nose Work begynderhold. Herudover er jeg under uddannelse til adfærdsrådgiver, og er begyndt at tage adfærdsrådgiver sager🙂🙂🙂 

Mine planlagte træningshold findes under Shop Hundetræning og holdbeskrivelse findes under fanen Holdbeskrivelser

Min profil som træner og rådgiver findes sidst på denne side 

Note: Mine anbefalinger er ikke dem i Google annonceboks til højre, men nedenstående !!!

Ved problematisk adfærd anbefales SEA, Sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere, som er uddannet ved Hund og Træning. Se www.sea-hund.dk

Dansk Kennel Klub har lavet 9 små videoer der kan hjælpe i hverdagen DKK Skyd ikke hunden!, og DKK har også lavet en rigtig god videoserie om hundesprog

Se endvidere  Mine Links 

Instruktør: Katrine Bøg

Jeg træner udelukkende med positive træningsmetoder, som har sin rod i den nyeste viden inden for moderne hundeforståelse. Her inddeles alle øvelser i små trin, så hund og ejers samarbejde og læring langsomt udvikles, og der sker en effektiv læring med masser af succes for både hund og ejer.

Jeg har afsluttet den 1½ årige Instruktøruddannelsen ved Hund og Træning efterår 2016. Instruktøruddannelsen giver både et solidt teoretisk grundlag, samt en meget praktisk funderet viden om hundetræning, forståelse for klikkertræning og læringsteorierne bag anvendelsen af konceptet. Jeg har bestået den praktiske undervisningseksamen og den teoretiske skriftlige eksamen med et flot resultat. Min træningshund Curie og jeg bestod den praktiske eksamen med hund forår 2017, og den unge selskabshund viste med iver og glæde alt det hun havde lært. Af nye træner udfordringer, er jeg tilmeldt Nose Work instruktøruddannelsen startende august 2017, og det vil her være min ældste hund Minnie med den gode næse, som vil være det oplagte valg som træningshund på uddannelsen.

Efterår 2016 startede jeg på Adfærdsrådgiveruddannelsen. Uddannelserne tager jeg ved det top professionelle firma Hund & Træning. Min første skriftlige opgave på Adfærdsrådgiveruddannelsen tænker jeg har almen interesse og indgangsvinkel, så vær velkommen til at læse  " Hunden i det moderne samfund, en hund i et spil kegler? " under fanen Inspiration Artikel.Forår 2020 er jeg startet på HIPE uddannelsen (High Proformance Education), som er tilrettelagt efter at optimere træningen af træningshunde, og igen med stor forståelse for adfærd.

I mit barndomshjem voksede jeg op med en Sibirian Husky, men det var ført i 2011, at jeg fik min egen hund, Minnie, den skønneste, blide og intelligente Bichon Havanais. Her fandt jeg hurtigt ud af, at hun fungerede bedst, når hun fik lov til at bruge sin hjerne, og jeg har derfor hygge trænet Rally lydighed og senere LP som aktivering. I dag består hundeflokken derudover også af en glad Coton de Tulear Aura fra 2012, Minnies datter Curie fra foråret 2015 og hjertehunden Chewie fra 2017. Chewie har angsttendenser efter et overfald som 8 måneder, og har været min største praktiske adfærdsmæssige lærermester. Han er beskrevet under Inspiration Adfærd .  

Alle mine hunde bliver som en del af et varieret og stimullerende hundeliv trænet lidt, hvilket tydeligt ses på deres evne og interesse for at samarbejde med mig. Min primære træningshund er den aktive Curie, som er flasket op med træning, og startede kontaktøvelser 6 uger gammel. Curie er en hund med et stort arbejdsdrive, masser af energi og et fantastisk humør, og hun var derfor trods sin unge alder et oplagt valg som træningshund, da jeg startede min instruktøruddannelse. Ud over at være træningshund på uddannelser, så har jeg fra starten af trænet en del lydighed med Curie, men på det seneste er har vi udvidet til også at træne Rally Lydighed. Grundet mine racer, så har jeg stor erfaring med småt spisende hunderacer, som ikke nødvendigvis er til godbidder. Jeg tilpasser altid belønningsmetoden til hunden, og kan personligt godt lide belønning med både godbidder og legetøj.

Jeg har taget Hundeholderuddannelsen ved Dansk Kennel Klub i 2012, og har de senere år haft hobby opdræt af Bichon Havanais og Coton de Tulear under navnet Kennel Bøg’s Canis.

Derudover benyttes jeg lejlighedsvis som fødselshjælper af andre opdrættere. Interessen for hundetræning og adfærd er til dels inspireret af at se hvalpenes udvikling fra små bitte skabninger til voksne individer. Jeg glæder mig til yderligere fordybelse og forståelse af dette spændende univers, hvilket er årsagen til at jeg har givet mig i kast med Adfærdsrådgiveruddannelsen.

Jeg er tilknyttet som instruktør i Sydkystens Hundeskole

Grundet min igangværende uddannelse til Adfærdsrådgiver, så tager jeg adfærdsrådgiver sager ind til halv pris.

Jeg er associerede medlem af SEA (sammenslutningen af Eksaminerede Adfærdsrådgivere). 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.01 | 17:39

Hej.. Jeg vil høre vedr behandling af røde poter med derma gel sos.. Skal man klippe de røde hår af, el trækker derma gel sos én det røde ud af pelsen??..
Mvh B

...
16.05 | 12:34

Hej. Tak for god info. Ved I noget om, hvor gammel hunden skal være, før den evt skifter fra sort til havanabrun?

...
14.02 | 14:22

Tak for en meget oplysende of lærerig side.

...
18.09 | 14:55

Tak for din udførlige beskrivelse mht allergi har selv de samme problemer som dig men kan oplyse at en Howavaet kan jeg godt tåle. Da den ikke har dækskel

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE